Skip to main content

LATEST NEWS

Jaipong, Koplo muzika koncertuoja Japonijoje!

 Jaipong, Koplo muzika koncertuoja Japonijoje! Tokijas: Trečiadienį (2024-05-06) Tokijuje vykusiame renginyje „The Enchanting Indonesia Evening: Road to The World Expo 2025“ pasirodė įvairūs Indonezijos kultūros lobiai. Atliekami įvairūs šokiai, tokie kaip Jaipong Dance, Balio Rindik ir Sasando muzikos instrumentas. Be to, Indonezijos dainininkų duetas Forysca ir Saskia atliko japonišką dainos Rungkad Koplo ir Ninuninu versiją. Daugiau nei 200 kviestinių svečių linksminosi kultūriniais pasirodymais iš Indonezijos. „Isam Silk Weaving“, „Ciwaringin Batik“, „Javane Batik“, „Calla the Label“, „Jember Fashion“ madų šou ne tik šokiai ir dainos su koplo niuansais. Svečiai taip pat gali mėgautis tradiciniais Indonezijos užkandžiais, tokiais kaip Kalimantan Bingka, Javos Nasi Tumpeng, Sulawesi Jalangkote, Maluku Lalampa ir Papuan Sago košė. Savo pastabose Indonezijos Respublikos ambasadorius Japonijoje Heri Akhmadi sakė, kad per šį renginį jo partija pabrėžė Indonezijos įsipareigojimą būti Japo

Büyükanne Ölmeden Milyonlar Kazanmak 3 Milyon İzleyiciye Ulaştı

 Büyükanne Ölmeden Milyonlar Kazanmak 3 Milyon İzleyiciye Ulaştı


Büyükanne Ölmeden Milyonlar Kazanmak, Endonezya'da 3 milyondan fazla izleyici toplamayı başardı. Bu başarı, yönetmen Pat Boonnitipat'ın son filminin gösteriminden sonraki üç hafta içinde elde edildi.

Dağıtımcı Klik Film, 6/6 Perşembe günü, Büyükanne Ölmeden Nasıl Milyonlar Kazanılır'ın 22 günlük yayında 3.039.605 izleyici topladığını açıkladı.


Bu rakam, Billkin'in son filminin yayına girdiği üçüncü haftadan bu yana geçen beş günde 500 binin üzerinde izleyici toplamayı başardığını gösteriyor. Film, Cumartesi (1/6) itibarıyla 2,5 milyon izleyiciye ulaştı.


Sadece bu değil, Usha Seamkhum'un oyuncu olarak ilk filminin Endonezya'daki galasında 15.094 izleyici topladığı dikkate alındığında bu başarı da olağanüstü.


Böylelikle bu rakam, Büyükanne Ölmeden Nasıl Milyonlar Kazanılır'ın Endonezya'da tarihteki en yüksek hasılat yapan Tayland filmi ve 3 milyonu aşan tek film olma konumunu daha da sağlamlaştırıyor.

https://www.scoop.it/topic/hd-xem-phim-gia-tai-cua-ngoai-2024-full-vietsub-motchill 
https://www.scoop.it/topic/tieng-viet-xem-phim-doraemon-nobita-va-ban-giao-huong-ia-cau-2024-full-vietsub-hd-1080p 
https://www.scoop.it/topic/xem-phim-cai-gia-cua-hanh-phuc-2024-full-hd-vietsub-1080p 
https://www.scoop.it/topic/hd-phim-ai-ca-i-hoc-tap-1-4-full-vietsub-thuyet-minh 
https://dai.ly/x9046cs 
https://dai.ly/x9049ha 
https://youtu.be/u14Czk7vm-g?si=D7FT5wqIvQ5qS675 
https://youtu.be/Tnk4AOZ77sQ 
https://dai.ly/x90656w 
https://dai.ly/x906brk 
https://dai.ly/x906i1i 

Daha önce Endonezya'da en çok satan Tayland filmi sıralamasında, yayınlandığı Eylül 2021'den bu yana 795.732 izleyici toplayan korku filmi Medium yer alıyordu.


Büyükanne Ölmeden Milyonlarca Kişi Nasıl Kazanılır, yönetmen Pat Boonnitipat'ın yönettiği bir film. Daha önce Bad Genius (2020) dizisinden Project S the Series (2017) dizisinde çalışmış bir yönetmendir.

Comments