Skip to main content

LATEST NEWS

Jaipong, Koplo muzika koncertuoja Japonijoje!

 Jaipong, Koplo muzika koncertuoja Japonijoje! Tokijas: Trečiadienį (2024-05-06) Tokijuje vykusiame renginyje „The Enchanting Indonesia Evening: Road to The World Expo 2025“ pasirodė įvairūs Indonezijos kultūros lobiai. Atliekami įvairūs šokiai, tokie kaip Jaipong Dance, Balio Rindik ir Sasando muzikos instrumentas. Be to, Indonezijos dainininkų duetas Forysca ir Saskia atliko japonišką dainos Rungkad Koplo ir Ninuninu versiją. Daugiau nei 200 kviestinių svečių linksminosi kultūriniais pasirodymais iš Indonezijos. „Isam Silk Weaving“, „Ciwaringin Batik“, „Javane Batik“, „Calla the Label“, „Jember Fashion“ madų šou ne tik šokiai ir dainos su koplo niuansais. Svečiai taip pat gali mėgautis tradiciniais Indonezijos užkandžiais, tokiais kaip Kalimantan Bingka, Javos Nasi Tumpeng, Sulawesi Jalangkote, Maluku Lalampa ir Papuan Sago košė. Savo pastabose Indonezijos Respublikos ambasadorius Japonijoje Heri Akhmadi sakė, kad per šį renginį jo partija pabrėžė Indonezijos įsipareigojimą būti Japo

Galbūt iš pradžių žinote, kad Loki

 Tai Uatu The Watcher santykis su Dievu Loki!


Stebėtojo Uatu figūra gali turėti ryšį su naujuoju MCU Multiverse globėju, kuris pakeitė Tą, kuris lieka, ty Dievu Loki. „Marvel Cinematic Universe“ šiuo metu turi du stiprius veikėjus, kurie abu turi galią, būtent Dievą Lokį ir Uatu, stebėtoją. Įdomu tai, kad galimas ryšys tarp Uatu stebėtojo ir Dievo Lokio „Marvel Cinematic Universe“ ir „Marvel Multiverse“.


Galbūt iš pradžių žinote, kad Loki yra piktadarys iš daugelio MCU istorijų. Tačiau dabar jis patyrė didelių pokyčių, kad tapo MCU Multiverse globėju. Loki charakterio lanko plėtra yra plačiai pripažinta kaip geriausia lanko plėtra, kuri kada nors pasirodė MCU, pavyzdžiui, Tony Stark ar Steve Rogers. Beveik visi gerbėjai ir visos partijos tai pripažįsta.


Ši akimirka įvyko 2-ajame Loki sezone, kai paskutiniame sezone matėme, kaip Loki bandė užkirsti kelią domino efektui, atsiradusiam po to, kuris lieka. Jis pasirengęs padaryti bet ką, net rizikuoti savo gyvybe, kad išgelbėtų TVA nuo sunaikinimo. Lokis nori išgelbėti Viktorą Timely, kad suremontuotų nestabilią Temporal Loom, nors Sylvie iš pradžių nesutinka su Lokio sprendimu.


Šio požiūrio pokyčio viršūnę matome vakar 5 epizode, kur Loki norėjo eiti į įvairias laiko juostas ir prašyti pagalbos iš savo draugų, būtent Mobiuso, Casey, X-15, Ouroboros ir Sylvie. Įdomu tai, kad Lokis dabar supranta, kad viskas, kas vyksta, yra susiję su „kas“, būtent, kas gali viską kontroliuoti. Loki taip pat nusprendė tapti tokia figūra.

https://bento.me/hd-furiosamadmaxsagaonline-dublatromana 
https://www.scoop.it/topic/hd-tarot-2024-filmul-online-subtitrat-in-romana-1080p 
https://www.scoop.it/topic/hd-intors-pe-dos-2-2024-online-dublat-in-romana-1080p 
https://www.scoop.it/topic/hd-bad-boys-4-2024-online-subtitrat-in-romana-1080p 
https://www.scoop.it/topic/hd-the-watchers-2024-online-subtitrat-in-romana-1080p 
https://www.scoop.it/topic/hd-in-inima-nationalei-2024-online-subtitrat-in-romana 
https://www.scoop.it/topic/hd-garfield-filmul-2024-online-subtitrat-in-romana-1080p 


6 serialo „Loki“ 2 sezono serijoje Lokis nusprendžia paaukoti save, kad išsaugotų laiko juostą, kuri bus sunaikinta, tapdamas nauja „Tas, kuris lieka“ figūra. Jis nusprendžia tapti naujos laiko juostos sergėtoju ir sukuria galimybę parašyti bei organizuoti savo istoriją. Kaip sakė Sylvie, Loki suteikė jiems galimybę gyventi geresnį gyvenimą.


Dėl to Loki vėliau tapo MCU „Istorijų dievo“ versija arba tai, ką „Marvel Studios“ vėliau pavadino Dievu Lokiu. Šiuo metu Loki yra Multiverse Tree, kur jis saugo visas esamas laiko juostos šakas ir valdo jas visas savo turima galia. Tačiau dar nežinia, ar „Marvel Studios“ ilgai pristatys Dievo Lokio istoriją, ar atsitiks dar kažkas.

Comments