Skip to main content

LATEST NEWS

Kafkos Hibino Kaiju Nr.8 ant krašto likimas

 Kafkos Hibino Kaiju Nr.8 ant krašto likimas Anime serialo Kaiju Nr.8 istorija darosi vis įdomesnė. 11-oje serijoje Kafkos Hibino likimas staiga virsta Kaiju, kad išgelbėtų Gynybos pajėgų Trečiojo divizijos įgulą. Kaiju Nr.8 ruošiasi užbaigti pirmąjį sezoną. Naujausiame epizode Kafka yra pavojuje ir ant ribos. Iki šiol gerbėjai matė, kad Kafka savo Kaiju Nr.8 sugebėjimus panaudojo keliose kovose. Tačiau atskleidęs savo slaptą tapatybę visai Trečiajai kompanijai, dabar jį išbando gynybos pajėgos. Ar Kafka yra kaijus ar žmogus? Generalinis direktorius Shinomiya asmeniškai kontroliuoja šį išbandymą ir pradeda kovoti su Kafka, naudodamas savo ginklo galimybes, remdamasis Kaiju Nr.2 kūnu. Kaip žinote, detikuotojai, sėkmingai neutralizuoti Kaiju kūnai buvo naudojami ginklams gaminti, kad galėtų kovoti su kitais Kaijumi. Sakoma, kad Kaiju Nr.8 yra vienas pavojingiausių daikaijų Japonijos istorijoje, žinote. https://www.scoop.it/topic/lassie-ein-neues-abenteuer-2023-ganzer-film-auf-deutsch-kos

Jaipong, Koplo muzika koncertuoja Japonijoje!

 Jaipong, Koplo muzika koncertuoja Japonijoje!

Tokijas: Trečiadienį (2024-05-06) Tokijuje vykusiame renginyje „The Enchanting Indonesia Evening: Road to The World Expo 2025“ pasirodė įvairūs Indonezijos kultūros lobiai. Atliekami įvairūs šokiai, tokie kaip Jaipong Dance, Balio Rindik ir Sasando muzikos instrumentas. Be to, Indonezijos dainininkų duetas Forysca ir Saskia atliko japonišką dainos Rungkad Koplo ir Ninuninu versiją.


Daugiau nei 200 kviestinių svečių linksminosi kultūriniais pasirodymais iš Indonezijos. „Isam Silk Weaving“, „Ciwaringin Batik“, „Javane Batik“, „Calla the Label“, „Jember Fashion“ madų šou ne tik šokiai ir dainos su koplo niuansais. Svečiai taip pat gali mėgautis tradiciniais Indonezijos užkandžiais, tokiais kaip Kalimantan Bingka, Javos Nasi Tumpeng, Sulawesi Jalangkote, Maluku Lalampa ir Papuan Sago košė.


Savo pastabose Indonezijos Respublikos ambasadorius Japonijoje Heri Akhmadi sakė, kad per šį renginį jo partija pabrėžė Indonezijos įsipareigojimą būti Japonijoje prieš 2025 m. Pasaulinę parodą Osakoje. „Tikiuosi, kad MSME paroda, taip pat šio vakaro renginys „Užburiantis Indonezijos vakaras“, tikiuosi, kad Japonijos piliečiai labiau žinos ir domėsis Indonezijos paviljonu Osakoje, kurio tema bus gamta, kultūra ir ateitis“, – sakė ambasadorius Heri. Džakartoje gautas pareiškimas.


Banko Indonezijos valdytojo pavaduotojas FIlianingsihas Hendarta išreiškė dėkingumą Japonijos investuotojams, kurie dalyvavo šioje veikloje. Bank Indonesia taip pat įteikė BI padėkos apdovanojimą Japonijos finansų ministerijai, Japonijos bankui, ASEAN Japan Center ir Bank Negara Indonesia Tokyo.

https://www.scoop.it/topic/tw-4-the-roundup-4-punishment-full-hd
https://www.scoop.it/topic/tw-2-inside-out-2-full-hd
https://www.scoop.it/topic/tw-4-bad-boys-4-full-hd
https://www.scoop.it/topic/tw-twilight-of-the-warriors-full-hd
https://www.taptap.io/post/7596191
https://www.taptap.io/post/7596241
https://www.taptap.io/post/7596286
https://www.taptap.io/post/7596454
https://www.taptap.io/post/7596524
https://www.taptap.io/post/7596557
https://groups.google.com/g/garfieldmoviesub-taiwan2024/c/Y656raTON8o

 

Užburiantis Indonezijos vakaras: kelias į pasaulinę parodą 2025 yra Indonezijos Respublikos ambasados ​​Tokijuje ir Bank Indonesia bendradarbiavimo rezultatas. Šis renginys yra dviejų tarpusavyje susijusių renginių kulminacija: 2024 m. birželio 5 d. Indonezijos investicijų forumas ir 2024 m. birželio 4–10 d.

Comments